15.09 2020

Taikomo kuvaHei syventävien opintojen oppilaamme! Tervetuloa mukaan Taikomoon!

Tanssin laajan oppimäärän syventävät opinnot huipentuvat lopputyöhön, johon lopputyöntekijät pääsevät valmistautumaan yhdessä ryhmän kanssa.
Lukuvuonna 2020-2021 tanssiopistolla kokoontuu lopputyöryhmä Taikomo, jossa asiaan syvennytään vaihe vaiheelta. Taikomossa määritellään oman lopputyöprosessin tavoitteet ja tutustutaan erilaisiin mahdollisiin toteutustapoihin ja työvälineisiin.

Lopputyö keskittyy seuraaviin perusopetuksen syventävien opintojen opetussuunnitelman painotusalueisiin, joita ovat:

 

 • Tanssin, harjoittelen ja heittäydyn (taito ja taide)
 • Liikun, oivallan ja koen (hyvinvointi ja kehollisuus)
 • Luon, toimin ja vaikutan (vuorovaikutus ja kulttuurinen osaaminen)
 • Esiinnyn, ilmaisen ja osallistun (esiintyminen)

Lopputyöt esitellään kevätkaudella 2021. Lisätietoja saat omalta pääaineen opettajaltasi. Esittelyviikko ilmoitetaan myöhemmin.

14.09 2020

Sipoo showavoin

 

TANSSIOPINNOT PANDEMIA-AIKANA

Otamme toiminnassamme huomioon tartuntatautitilanteen jatkumisen ja viranomaistahojen suositukset. Tavoitteenamme on pitää toiminta käynnissä mahdollisimman kattavasti ja samalla kuitenkin turvallisesti. Tämän takia olemme ottaneet käyttöömme uusia toimintatapoja opetuksen järjestämiseen sekä väliaikaisesti uudet suositukset korvaustuntikäytäntöihin.


KORVAUSTUNTIKÄYTÄNTÖÖN UUSI SUOSITUS

Keravan tanssiopiston koulutussääntöihin on kirjattu ohje poissaolojen korvaamiseen (joka edelleen on voimassa):
Yksittäiset poissaolot voi ottaa kiinni saman lukukauden kuluessa, etu- tai jälkikäteen, helpommilla tai saman tasoisilla tunneilla sen mukaan kuin tunneilla on tilaa. Poissaolon voi ottaa kiinni kuukautta ennen poissaoloa. Syyslukukauden poissaolot on otettava kiinni seuraavan tammikuun loppuun mennessä. Lukujärjestystunteja ei voi ottaa kiinni tiiviskursseilla (koulutussäännöt 2020).
UUSI SUOSITUS: Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi suosittelemme, että oppilaat eivät käy kiinniottamassa poissaolojaan lukujärjestyksen mukaisilla viikkotunneilla tämän syksyn aikana tai niin kauan, kuin tartuntatautitilanne vaatii. Tällä käytännöllä pyrimme vähentämään eri ryhmien välillä tapahtuvaa sekoittumista ja lähikontaktien määrää sekä pitämään tartuntariskin pienempänä. Suositus perustuu THL:n, Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Opetushallituksen ohjeistuksiin taiteen perusopetuksen järjestämiseksi koronaepidemian aikana.

Suositus on aluksi voimassa syyslukukauden ja kevätlukukaudella palaamme (toivottavasti)
normaaliin käytäntöön. Jos koronaepidemia on laantunut kevätkaudeksi, voi syksyn poissaoloja
korvata koko kevätlukukauden ajan myös lukujärjestyksen mukaisilla tunneilla. Toivomme
oppilailta ymmärrystä ja yhteistä vastuunottoa pandemia-ajalla.

 

KORVAUSTUNNIT (lähi- ja etämahdollisuus)

Uuden suosituksen rinnalle haluamme tarjota oppilaille mahdollisuuden korvata poissaoloja syyslukukaudella seuraavasti:

Korvaustunnit syyslomaviikolla 42
Järjestämme erillisiä korvaustunteja eri lajeista syyslomaviikolla 42. Näille tunneille on mahdollisuus
osallistua myös etänä. Ilmoittautuminen korvaustunneille aukeaa 15.9. klo 9. Korvaustunnit löydät aikajärjestyksessä ilmoittautumislomakkeelta. 

Korvaustunneille ilmoittautuminen: Kaikille korvaustunneille ilmoittaudutaan etukäteen Eepoksessa
omilla tunnuksilla viimeistään kaksi päivää ennen korvustuntia. Ryhmiin mahtuu 10 oppilasta/ryhmä.

STRIIMATUT TUNNIT (osallistuminen etänä omalle tunnille)
Useissa ryhmissä oppilas voi osallistua omalle tunnilleen myös etänä. Opettaja tiedottaa tästä mahdollisuudesta ryhmäkohtaisesti. Jos oppilaan ryhmässä on mahdollisuus osallistua striimatulle tunnille, tulee poissaolo ilmoittaa viimeistään (samana päivänä) klo 12.00 mennessä omalle opettajalle.

Ilmoittaminen tehdään s-postilla tai tekstiviestillä. Otamme tämän opetusmuodon käyttöön ensin laajan oppimäärän syventävien opintojen ryhmissä (Tako ja Taiko). Jatkossa myös muissa ryhmissä voidaan etäosallistumista hyödyntää.


Osallistuminen etänä

Koronatestin tuloksen saaminen saattaa kestää useita päiviä ja oppilas voi joutua odottelemaan tulosta jo ihan terveenä. Tämän takia tulemme tarjoamaan striimattuja tanssitunteja niille, jotka eivät pysty osallistumaan tunneille.
Striimaus toteutetaan normaaliopetuksen yhteydessä. Tämä tarkoittaa, että opettaja käynnistää yhteyden tunnin alussa ja oppilas voi osallistua tuntiin kotoa käsin. Oppilas näkee normaalituntitilanteen – harjoitteineen, taukoineen (juomatauot, siirtymät harjoituksesta toiseen) ja opettajan kommentein. Opettaja keskittyy opetuksessa paikalla olevaan ryhmään, eikä välttämättä pysty antamaan palautetta etäyhteydellä opiskelevalle. Tässä kohtaa oppilas ottaa itse vastuuta oppimisesta. Etätunnilla oppilaan vakuutus on voimassa myös kotona harjoittelevilla.

Myös opettaja voi joutua karateeniin. Tuolloin opetusta voidaan toteuttaa kahdella eri tavalla. Opettaja voi pitää etätunnin niin, että oppilaat osallistuvat tunnille omasta kodista käsin. Joissakin tilanteissa opetus voidaan toteuttaa etänä myös niin, että oppilaat ovat salissa ja opettaja opettaa kotoa käsin. Tällaisessa tapauksessa ryhmällä on salissa valvoja, joka on vastuussa ryhmästä.

KUVAUSLUPA

Jotta striimaus tunneilla sujuu mutkattomasti ja luvanvaraisesti, tarvitsemme oppilailta luvan tulla kuvatuksi. Olemme kysyneet kuvausluvat jo ilmoittautumisvaiheessa, mutta tuo kuvauslupa ei kata striimattuja tunteja. Jos sinua EI saa kuvata striimaustilanteessa, ilmoita asiasta omalle opettajallesi s-postilla. Opettaja ottaa tämän huomioon järjestäessään kuvaustilannetta. 

14.09 2020

Eepos App

 

Oppilaillemme ja heidän huoltajilleen on nyt saatavilla oma appi Eepokseen. Appin avulla pysyt ajantasalla, saat tiedotteet suoraan puhelimeesi ja näet kalenterista omat tuntisi ja loma-ajat.

Huoltajille ja oppilaille on saatavilla omat profiilit ja huoltajat pystyvät tarkastelemaan oman profiilinsa kautta useamman lapsen ja jopa useamman oppilaitoksen sisältöjä, mikäli lapsi opiskelee meidän lisäksi esim. Keravan musiikkiopistossa tai Keravan kuvataidekoulussa. Eepos App saatavilla Play kaupassa ja iStoressa.

Mikäli et ole saanut tunnuksia Eepokseen tai tarvitset uudet, saat ne meiltä toimistosta. 

14.09 2020

 

 

Söderkullan sisäänkänti

 

Ohessa ohje kuinka uudelle Tanssisillalle saavutaan. 

 • Sisäänkäynti on Taidepihan kautta B-ovesta.

 • Söderkullassa tanssiville oppilaillemme on toimitettu ovikoodit. Mikäli et ole saanut omaasi. Olethan yhteydessä toimistoon.

 • Muistutamme että koulu on ns. sukkakoulu, joten ulkojalkineet jätetään eteisessä sijaitsevaan kenkätelineeseen
02.09 2020

 

TendencySirkusmarkkinat

 

Sirkusmarkkinat on tänä vuonna Sirkuksen ja taiteen lauantai 5.9.2020! Tänä vuonna Sirkusmarkkinoiden ohjelma on entistä sirkus- sekä taidepainotteisempi. Tarjolla on monipuolista ilmaista ohjelmaa kaikenikäisille ympäri kaupunkia. Keskustassa myös Suomen Tivoli.

Turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota, ja vallitsevan koronatilanteen takia markkinamyyntikojut peruuntuvat. Tapahtumakävijä pääsee näkemään hienon kattauksen sirkustaiteilijoiden esityksiä, kuten moottorisahajongleerausta ja tulishown. Ympäri Keravaa myös hienoja taidenäyttelyitä. Tapahtuman järjestää Keravan kaupunki. Tendencyn esitys on klo 11.15, jolloin näemmekin toimintavuoden uuden kokoonpanon esiintymässä ensimmäistä kertaa!

17.08 2020

Ovikoodi

Olemme vaihtaneet kaikkien toimipisteidemme ovikoodit. Saat uuden ovikoodin, mikäli sinulla on tunteja toimipisteillämme joihin ovikoodi vaaditaan Eepoksen tiedotteet- osioon sekä tekstiviestillä.

Koodi aktivoituu 15 minuuttia ennen päivän ensimmäisen tunnin alkua. Mikäli et ole saanut ovikoodia viimeistään samana päivänä ennen tuntiasi, ole yhteydessä toimistoon.

17.08 2020

Elma aikuis

Toimintakausi 2020-21 on pyörähtänyt käyntiin! Tervetuloa tanssimaan ilo yhdessä! Uudet oppilaat ovat tervetulleita kokeilemaan maksutta ensimmäisen kokeilukerran, mutta muistathan ilmoittautua tunnille Eepoksessa ennen kokeilukertaasi. Voimme ottaa saliin ainoastaan oppilaat, jotka löytyvät opettajan oppilaslistasta ja oppilasrekisteristämme. 

13.08 2020

lapsi jalat nettisivulleSuvi kuva KajausHei poika! Tuu tanssii! Meillä on nyt lisäksi tutustumiskampanja just sulle.

Jos ilmoittaudut nyt tai viimeistään ensimmäisen opetusviikon loppuun mennessä (vko 34) saat yhden kokeilukerran sijaan käydä kokeilemassa kolme kertaa maksutta (18.8., 25.8. ja 1.9.). Mikäli pidät oppilaspaikkasi, tuntihinta on normaali hinnastonmukainen hinta. 

Elokuussa saamme mukaamme uuden opettajan Suvin, jonka tunnit ovat VAIN pojille. Suvi on toiminut tanssinopettajana vuodesta 2000 alkaen, ja erikoistunut poikaryhmien tanssinopetukseen. Suvi on myös palkittu poikaopetuksen kehittämisestä vuoden 2018 tanssikasvattaja-palkinnolla.Suvin tunneilla liikutaan monipuolisesti poikien ryhmädynamiikka ja fyysiset ominaisuudet huomioiden. 

Tunnit Killan koululla.

tiistaisin 18.15-19.00 Väkkärät 5-7 v. ja
19.00-19.45 Dance hop (pojat) 8-11v.
10.08 2020

Contemporary

Olemme päivittäneet lukujärjestystä kesän jälkeen. Olemme lisänneet tunteja ja lisänneet taukoja isompien ryhmien vaihtoihin, jotta välttyisimme ruuhkilta pukutiloissa. Tarkista omat tuntiaikasi oheisesta linkistä.

2020-2021 lukujärjestyksen löydät täältä

Lukuvuodella 2020–2021 on 35 opetusviikkoa, joista 17 opetusviikkoa pidetään syyslukukaudella ja 18 opetusviikkoa kevätlukukaudella.

Syyslukukausi alkaa maanantaina 17.8.2020
Syysloma on vko 42 ma 12.-pe 16.10. Viimeiset opetuskerrat ovat viikolla 51

06.08 2020

Hygieniaohjeet 

Olemme päivittäneet hygieniaohjeemme. Löydät ne täältä.

Toiminnassamme otetaan huomioon tartuntatautitilanteen jatkuminen ja siihen liittyvät ajantasaiset viranomaisten ohjeet. Noudatamme Opetushallituksen, Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä THL:n ohjeita taiteen perusopetuksen oppilaitosten hygieniakäytännöistä koronavirusepidemian aikana. Meille on tärkeää huolehtia niin oppilaiden kuin opettajienkin terveydestä ja turvallisuudesta. Salimme siivotaan tehostetusti ja tuuletetaan mahdollisimman hyvin. Tärkeää on, että jokainen toimii vastuullisesti ja noudattaa annettuja ohjeita.

05.08 2020

Palvelemme ma pe klo 12 15 Seunalantie 14 0400 956 037

 

 

Toimistolla on palattu työn touhuun! Puhelin soi ahkerasti ja paljon uusia oppilaita on löytänyt tunneille. Hienoa! Vielä ehdit mukaan. Opetus alkaa 17.8.

04.08 2020

Syyslukukausi käynnistyy lukujärjestyksen mukaisena maanantaina 17.8.2020. 

Uusia oppilaita otetaan mukaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Muutamia vapaita paikkoja löytyy vielä muun muassa seuraavista ryhmistä:

Keravalla

Alle kouluikäiset:

 • LT Säteet 4-5-vuotiaat perjantaisin klo 16.15-17.00 Keravan Kirjaston Tarina-salissa (2. krs)
 • LT Pikkujoutsenet 5-6-vuotiaat keskiviikkoisin klo 18.00-18.45 Keravan Kirjaston Tarina-salissa (2. krs)
 • LT Väkkärät 5-7-vuotiaat (poikien oma ryhmä!) tiistaisin klo 18.15-19.00 Konttori-salissa (Seunalantie 14)

7-8-vuotiaat:

 • Mininyky maanantaisin klo 16.15-17.15 Keravan Kirjaston Tarina-salissa (2. krs)
 • Minipikkolo baletti tiistaisin Vintti-salissa (Lintulammenkatu 16) ja keskiviikkoisin Akvaario-salissa (Seunalantie 14) klo 17.15-18.15
 • Ministreet torstaisin klo 17.00-18.00 Keravan Kirjaston Tarina-salissa (2. krs)
 • Minishow lauantaisin klo 12.30-13.30 Konttori-salissa (Seunalantie 14)

9-12-vuotiaat:

 • Pikkolobaletti 1 tiistaisin klo 18.15-19.15 ja perjantaisin klo 16.30-17.30 Akvaario-salissa (Seunalantie 14)
 • Dance Hop poikien oma ryhmä tiistaisin klo 19.00-19.45 Konttori-salissa (Seunalantie 14)
 • Hip hop alkeet keskiviikkoisin klo 16.15-17.15 Keravan Kirjaston Tarina-salissa (2. krs)
 • Show alkeet 1 perjantaisin klo 15.30-16.30 Akvaario-salissa (Seunalantie 14)

Nuoret ja aikuiset:

 • Hip hop avoin taso keskiviikkoisin klo 18.15-19.15 Keravan Kirjaston Tarina-salissa (2. krs)
 • House & Waacking avoin taso keskiviikkoisin klo 19.15-20.15 Keravan Kirjaston Tarina-salissa (2. krs)
 • Nykytanssi avoin torstaisin klo 19.15-20.15 Kurkelan koulun tanssisalissa (Käenkatu 10)
 • Baletti alkeet lauantaisin klo 10.00-11.00 Akvaario-salissa (Seunalantie 14)

Sipoossa

Alle kouluikäiset:

 • LT Säteet 4-5-vuotiaat keskiviikkoisin klo 18.00-18.45 Sipoonlahden koulukeskuksessa (Söderkulla)
 • LT Säteet 4-5-vuotiaat torstaisin klo 17.15-18.00 Päiväkoti Pikkusydämessä (Nikkilä)
 • LT Pikkujoutsenet 5-7-vuotiaat keskiviikkoisin klo 18.45-19.30 Sipoonlahden koulukeskuksessa (Söderkulla)
 • LT Pikkujoutsenet 5-6-vuotiaat torstaisin klo 18.00-18.45 Päiväkoti Pikkusydämessä (Nikkilä)

7-9-vuotiaat:

 • Minishow keskiviikkoisin klo 17.00-18.00 Sipoonlahden koulukeskuksessa (Söderkulla)
 • Minibaletti torstaisin klo 18.45-19.45 Päiväkoti Pikkusydämessä (Nikkilä)

10-12-vuotiaat:

 • Show alkeet torstaisin klo 19.45-20.45 Päiväkoti Pikkusydämessä (Nikkilä)

Tervetuloa mukaan tanssimaan ilo yhdessä!

11.06 2020

Kirjasto

 

Keravan tanssiopiston tunteja löytyy  toimintakaudella 2020-2021 myös Keravan kirjastolta 2.kerroksesta.

Kirjastolle on helppo kulkea kauempaakin vaikkapa julkisilla ja vanhempien on mukava piipahtaa kirjastossa pienempien lasten tuntien aikana. Kurkkaa lukujärjestyksestä mitkä tunnit löytyvät jatkossa tanssisalista Kirjasto

10.06 2020

Aloita uusi kausi starttikurssilla!

Takojen (laajan opintolinjan syventävät opinnot) starttikurssi tulee jälleen. Kolmen päivän aikana tanssitaan kuusi tanssituntia, lajeina baletti, jazztanssi ja nykytanssi. 75 minuutin tunneilla saat hien virtaamaan ja kropan hereille, ja pääset treenaamaan itsesi valmiimmaksi syyskauden aloitukseen.

Starttikurssin tanssitunnit maanantaista keskiviikkoon 10.-12.8.2020 klo 16.30-19.15.

Starttikurssin ohjelma:

Maanantaina 10.8. jazztanssia ja balettia.
Tiistaina 11.8. nykytanssia ja jazztanssia.
Keskiviikkona 12.8. balettia ja nykytanssia.

Kurssin hinta: 45 e.

Kurssilla opettavat Keravan tanssiopiston taitavat ja innostavat opettajat Suvi Kajaus, Jaana Reinikka ja Viivi Virtanen.

Ilmoittautuminen kurssille alkaa perjantaina 12.6. Viimeinen mahdollinen ilmoittautumispäivä on torstai 6.8. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

08.06 2020

Keravan päivä

Keravan tanssiopisto osallistuu juhlintaan videotervehdyksellä, jossa palataan tanssiopiston hienoon 40-vuotisjuhlanäytökseen, joka tanssittiin Kerava-salissa tammikuussa 2020. Videon voi katsoa tanssiopiston nettisivuilta: www.keravantanssiopisto.fi/fi/ajankohtaista. Nimenomaan Keravan päivänä, sunnuntaina 14.6.!

Keravan päivää vietetään sunnuntaina 14.6. virtuaalisesti.
Verkossa esitettävissä etätapahtumissa on edustettuna monenlaista ohjelmaa muun muassa kulttuurin ja taiteen saralta. Osa tapahtumista on myös koettavissa livenä. Otathan tällöin huomioon hygieniasäännöt sekä turvavälit!

Tervetuloa juhlistamaan Keravan päivää virtuaalisesti!

https://www.kerava.fi/ajankohtaista/keravan-p%C3%A4iv%C3%A4-2020

 

08.06 2020

Sipoo tanssii taiteen perusopetusta vihreäSipoo tanssii -tunnit pidetään uusissa toimitiloissa sekä Nikkilässä (Päiväkoti Pikkusydän) että Söderkullassa (Sipoonlahden koulu). Opetuspäivät ovat tiistai, keskiviikko ja torstai. Meillä opetusta saa myös kahdella kielellä. Opettajina toimivat monitaitoiset tanssin ammattilaiset Jenni Karjalainen ja Anna Stenberg. 

 

Lapset 

Lapsille suunnattuja tunteja Sipoon lukujärjestyksessä on useita. Taaperotanssissa (1-4 v.) tanssitaan yhdessä oman aikuisen kanssa ja muille tunneille lapset osallistuvat omissa ryhmissään. Säteet tunnilla tanssivat pienet 4-5 -vuotiaat ja Pikkujoutsenissa hiukan vanhemmat satubalettilaiset. Lastentanssi on elämyksellistä ja kokonaisvaltaista tutustumista tanssin maailmaan. Tanssin perusteet tulevat tutuiksi itse tanssien, luoden ja kokien. 

 

Nuoret 

Suuren innostuksen myötä olemme lisänneet Sipoossa showtanssi -ryhmien lukumäärää. Nuoremmat koululaiset voivat tulla mukaan liikunnalliseen ja vauhdikkaaseen Minishow-ryhmään keskiviikkoisin klo 17.00 Sipoonlahden koululle. Yli 9-vuotiaille showtanssista kiinnostuneille uusille harrastajille suosittelemme show alkeet -ryhmää torstaisin klo 19.45 Nikkilässä. Showtanssin perustason ryhmiä jo aiemmin tanssineille löytyy tiistaisin klo 17.15 ja klo 19.45 myös Nikkilästä. Innostava showtanssi yhdistelee ennakkoluulottomasti eri tanssilajeja hauskaksi kokonaisuudeksi. 

Alakoululaiset voivat Sipoossa harrastaa myös balettia tai akrobatiaa Minibaletti ja Miniakrobatia -ryhmissä.  

 

Nuoret ja aikuiset 

Aikuiseen makuun sopiva suosittu balettiryhmä jatkaa keskiviikkoisin Söderkullassa klo 19.30. Tunti on tasoltaan avoin eli ohjelma räätälöidään osallistujille sopivaksi.  

Tulevan vuoden lukujärjestys tarjoaa monia hienoja mahdollisuuksia tanssin aktiiviseen harrastamiseen. Sopivia ryhmiä löytyy niin vasta-alkajille kuin pitkään tanssineille. Lukujärjestyksen suunnittelussa olemme huomioineet kaikenikäiset tanssijat. Keravan tanssiopiston toimintaan on helppo tulla mukaan. Tiesithän, että voit tulla veloituksetta kokeilemaan tanssitunnin soveltuvuutta. Yllä muutamia poimintoja uusista tunneista ja vinkkejä itsellesi sopivimman tanssiryhmän löytämiseksi. Meille voit myös lähettää omia tuntitoiveitasi. Elokuussa voidaan lukujärjestystä vielä täydentää. Lähetä vinkkisi sähköpostilla osoitteeseen toimisto@keravantanssiopisto.fi 

18.05 2020

Tervetuloa tanssimaan!

Lukuvuodelle 2020-2021 voi ilmoittautua läpi kesän.

Siirry ilmoittautumaan

Lukuvuoden aikataulut

Lukuvuodella 2020–2021 on 35 opetusviikkoa, joista 17 opetusviikkoa pidetään syyslukukaudella
ja 18 opetusviikkoa kevätlukukaudella.

Syyslukukausi alkaa maanantaina 17.8.2020. Syysloma on vko 42 ma 12.-pe 16.10.

Poikkeuksena yhteistyötunnit Keravan opiston kanssa. Tunnit alkavat 28.8. ja päättyvät 4.12.

Viimeiset opetuskerrat ovat viikolla 51.

 

Kevätlukukausi alkaa maanantaina 11.1.2021. Hiihtoloma on ma 22.- la 27.2.2020. Pääsiäisloma vietetään 2.-5.4. Viimeiset opetuskerrat ovat viikolla 20. 

Keravan opiston yhteistyötunnit alkavat 15.1. ja päättyvät 7.5. 

Lukujärjestys

Tutustu lukuvuoden 2020-21 lukujärjestyksen tästä. 

 

Tuntihinnasto 2020-2021

 Perusmaksu2. tunti3. tunti4.–6. tunti
30 min 149 €      
45 min 201 € 134 € 123 € +115 €
60 min 238 € 168 € 134 € +115 €
75 min 262 € 191 € 146 € +115 €
90 min 284 € 214 € 157 € +115 €

 

Laajan linjan tuntipaketit 2020-2021

LAAJAN LINJAN TUNTIPAKETIT OPETUSKERTAA VIIKOSSA MIN/VKO PERUSMAKSU VALINNAISAINEET

MINIPAKETTI

2

120

346 €

+115 €

PERUSPAKETTI 1

3

180

420 €

+115 €

PERUSPAKETTI 2

3

210

483 €

 +115 €

SYVENTÄVÄ PAKETTI 3

3

240-270

569 €

 +115 €

SYVENTÄVÄ PAKETTI 4

4

300-360

621 €

 +115 

 

 

 

 

 

 Uudet opettajat

Maikki pää

Maikki Palm

Maikki on valmistunut nykytanssijaksi Lontoon Trinity Labanista (BA) ja tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta.
Opetuksessa Maikki vaalii jokaisen yksilöllistä potentiaalia, ilmaisun moninaisuutta ja tanssitekniikasta nautiskelua.
Maikki rakastaa taiteidenvälisyyttä, hyvää musiikkia ja yhdessä luomista.

kuva Laura Malmivaara

 

 

Suvi KajausSuvi Kajaus

Suvi on valmistunut tanssinopettajaksi 2004 (Savonia AMK) ja tanssitaiteen maisteriksi 2018 (Teatterikorkeakoulu). Suvi on opettanut tanssia lähes 20 vuotta, lajeina mm. nykytanssi, jazz, akrobatia, lastentanssi ja pojat. Vuonna 2018 hänet palkittiin vuoden tanssikasvattajana pitkäjänteisestä työstä poikaopetuksen eteen.
Suvi on  tanssin monitoimihenkilö ja toiminut tanssin alalla useissa erilaisissa rooleissa: mm. tanssinopettajana, apulaisrehtorina, tanssijana, asiantuntijana ja koreografina. 
Suville ominainen tanssityyli on vahvaa fyysistä tekemistä akrobatiahöysteillä lisättynä. Suvin tunneilla treenataan rennossa ilmapiirissä uutta oppien.

 

 

 

 

Anna Stenberg 1 

Anna Stenberg

Anna on valmistunut Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta tanssitaiteen maisteriksi (2019) ja Savonia- ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi (2014). Anna on kaksikielinen esiintyjä, freelance tanssija ja tanssinopettaja, joka viihtyy tanssin ja teatterin rajapinnalla. Hänen tunneilla yhdistyvät esittävien taiteiden erilaiset harjoitukset, tanssitekniikka, ilmaisu ja turvallinen oppimisympäristö.

 

 

Jenni Karjalainen Jenni Karjalainen

Tanssi on kuljettanut kotkalaislähtöistä Jenniä Savonlinnan kautta Ouluun ja sieltä takaisin Etelä-Suomeen. Tanssinopettajaksi hän valmistui 2017 Oulun ammattikorkeakoulusta suuntautumisvaihoehtona showtanssi.
Opettajana Jenni on positiivinen ja pitkäjänteinen. Hän pyrkii luomaan tunneille avoimen keskustelevan ilmapiirin, jossa tavoitteita kohden edetään toinen toistaan kannustaen.
 

 

Opettajat

 

 • SE Sami Elovaara
 • RH Riina Husgafvel
 • PI Petia Ilieva
 • SK Suvi Kajaus
 • JK Jenni Karjalainen
 • RK Riikka Kekäläinen
 • EK Elma Kontio
 • KT Katri Liikola
 • HM Hannaleena Markkanen
 • MP Maikki Palm
 • SP Suvi Palonen 
 • JR Jaana Reinikka
 • MS Miia Selin
 • AS Anna Stenberg
 • IT Irmeli Toiviainen
 • ST Sini Tuominen
 • ST Sari Tuunanen
 • VJ Venla Järvensivu 
 • VV Viivi Virtanen

Opetuspaikat

 • Akvaario: Seunalantie 14 (takaovi), Kerava
 • Konttori: Seunalantie 14 (etuovi), Kerava
 • Virtaamo & Vintti: Palokorvenkatu 6 (käynti Lintulammenkatu 16), Kerava
 • Ahjon koulu: Ketjutie 2, Kerava (sisäänkäynti O-ovesta Terästien puolelta)
 • Killan koulun tanssisali: Sarvimäentie 35 (G-ovi), Kerava
 • Kurkelan koulun tanssisali: Käenkatu 10, Kerava
 • Sipoonlahden koulu: Söderkullan koulutie 7, Söderkulla
 • Päiväkoti Pikkusydän: Eteläinen koulutie 3, Nikkilä

Muutokset mahdollisia.

 

 

 

 

15.05 2020

On tullut aika julkistaa tämän lukuvuoden kunniamainintojen saajat!

Kunniakirjoja on tänä vuonna myönnetty kuusi, ja ne perustuvat eri teemojen ympärille uuden opetussuunnitelman innoittamana.


Vuoden Aktiivi

Vuoden Aktiiviksi opettajakunta on valinnut Takojazz 2-ryhmässä harrastavan Emilia Alasaran.

Kun tehtävät hoituvat ja vastuuta kannetaan näin hienosti, saa Vuoden Aktiivin kunniakirjan. Emilia on ollut monessa mukana, niin treeneissä, lavalla, tanssinopettajan sijaisena kuin esimerkkinä nuoremmille oppilaille. Todellinen aktiivioppilas!

Vuoden Motivoituneeksi opettajakunta on valinnut Takojazz 3 -ryhmässä harrastavan Anna Hammarbergin.

Anna käy aktiivisesti tanssiopiston eri tunneilla ja on tehnyt vuoden aikana tanssitunneilla sitkeää, omaehtoista ja sitoutunutta työtä edistymisensä eteen. Annan tekemisestä heijastuu rakkaus tanssiin.

Vuoden Motivoitunut
Vuoden Yllättäjä

Vuoden Yllättäjäksi opettajakunta on valinnut Hip hop perus -ryhmässä harrastavan Marten Vainikin.

Marten on tämän vuoden aikana kasvanut hienosti tanssiharrastajana, ja suhtautuu koko ajan ennakkoluulottomammin ja innokkaammin mm. freestyle-harjoitteluun. Marten on päästänyt luovuutensa virtaamaan vapaana ja itsevarmana!

Vuoden Esiintyjäksi opettajakunta on valinnut Pikkolobaletti 1 -ryhmässä harrastavan Sofia Mäen.

Erittäin vakuuttavasti ja ilmaisuvoimaisesti esitetty rooli kutistuneena Liisana Liisa Tanssimaassa -teoksessa. Sofia kehittyi huimasti roolityössään ja päästi itsensä loistamaan lavalla!

Vuoden Esiintyjä
Vuoden Tsemppari

Vuoden Tsemppariksi opettajakunta on valinnut Show perus (nuoret/aikuiset) -ryhmässä harrastavan Salme Larvalan.

Salmen toiminta Liisa Tanssimaassa -nimirooliryhmässä oli kannustavaa ja etenkin lapset huomioonottavaa. Hän antoi kaikille hyvää tsemppaavan aikuisen mallia ja oli todellinen tiimipelaaja, jonka toiminta tuki koko työryhmää.

Vuoden Tanssiperheeksi opettajakunta on valinnut Siltalopin perheen.

Pitkäjänteinen tanssiharrastus on imaissut näyttävästi koko perheen mukaansa. Tanssi on tälle perheelle iloinen juttu ja harrastuskuljetukset sukkuloidaan positiivisella tavalla perheen arkeen.

Vuoden Tanssiperhe

 

Onnittelut ja halaukset kaikille kunniakirjojen saajille!

 

Kunniakirjojen lisäksi myönnetään Tanssin Taitaja -kunniamaininnat nykytanssin ja jazztanssin laajan opintolinjan syventävien opintojen oppilaille sekä Tanssin Säde -kunniamaininta laajan opintolinjan syventävien opintojen balettioppilaalle.

Tanssin Taitaja 2020

Tanssin Taitaja 2020 on jazztanssin laajan opintolinjan syventävien opintojen oppilas Martta Saari. Martta on pitkänlinjan tanssiopiston kasvatti, jonka kaikesta tekemisestä heijastuu rakkaus tanssiin ja esiintymiseen. Martasta on kehittynyt persoonallinen tanssija, jonka tanssi on taitavaa ja ilmaisukykyistä. Monipuolinen tanssihistoria näkyy myös Martan tavasta olla ja osallistua tanssitunneilla: hän ottaa aktiivisesti osaa tunneilla käytävään keskusteluun ja on tunneilla oikeasti läsnä. Martta on kiinnostunut tanssista ja tanssikulttuurista yleensä.

Tanssin Taitaja 2020 on myös nykytanssin laajan opintolinjan syventävien opintojen oppilas Julia Trinh. Julian pitkä historia tanssin harrastajana ja kokemus eri tanssilajeista näkyvät hänen tanssissaan monipuolisuutena. Hänellä on ajatus hyvin mukana työskentelyssä ja hänen oppimisensa on itseohjautuvaa. Julialla on vahva kehollinen ilmaisu, joka vahvistuu entisestään kasvojen eleiden myötä. Hänen tanssissaan näkyy eri liikelaatujen vivahteikas käyttö ja vahva musiikkisuhde. Julialla on hyvä kehotietoisuus ja hän pystyy artikuloimaan liikettä eri kehonosilla tarkasti. Hänellä on taitoa sanallistaa tanssiin liittyviä havaintoja ja ilmiöitä sekä antaa rakentavaa palautetta toisille ryhmän tanssijoille.

Tanssin Taitaja 2020
Tanssin Säde 2020

Tanssin Säde 2020 on baletin laajan opintolinjan syventävien opintojen oppilas Suvi Niemelä. Suvi on sitoutunut itsenäiseen harjoitteluun, ja Suvin tanssiopinnoissa sisäinen motivaatio näkyy. Tanssiopintoihin kuuluu baletin ja baletin repertuaarituntien lisäksi myös jazztanssitunteja, ja Suvi on jo pitkään treenannut useita kertoja viikossa. Hän on opintojensa aikana osallistunut aktiivisesti erilaisiin tanssitapahtumiin ja on edustanut Keravan tanssiopistoa myös monissa valtakunnallisissa tapahtumissa. Suvi on edistynyt pitkäaikaisen tanssiharrastuksensa aikana balettiopinnoissaan kiitettävästi. Uuden oppimista ja aikaisempien taitojen vahvistumista sekä enenevässä määrin oman taiteilijapersoonan kukkaan puhkeamista on ollut ilo seurata.

 

Oikein isot onnittelut ja lämpimät halaukset myös Tanssin Taitajille ja Tanssin Säteelle!

15.05 2020

FacebookDanceHopJuhlavuoden päätteeksi kiitämme nykyisiä oppilaitamme kahdella vapaavalintaisella ja maksuttomalla kesätunnilla. Voit valita tunnit  lukujärjestyksestä ja ilmoittautua Eepoksessa omilla tunnuksillasi 25.5. alkaen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.6. tai kun kaikki ryhmät ovat täyttyneet.

Jokaiselle tunnille mahtuu 14 oppilasta ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa ajoissa oma paikkasi haluamallesi tunnille. Noudatamme Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä THLn ohjeita taiteen perusopetuksen oppilaitosten hygieniakäytännöistä koronavirusepidemian aikana.

Voit ilmoittautua myös useammalle kuin kahdelle tunnille 9e/tunti hinnalla. Lähetämme laskut kesätuntien jälkeen. HUOM! Maksu peritään ilmoittautumisten, ei läsnäolojen perusteella. Tunnilta poisjäänti ei siis ole peruste maksun peruutukselle. Voit peruuttaa ilmoittautumisesi edellisenä päivänä klo 15 mennessä.

12.05 2020

Tervetuloa mukaan striimatuille tanssitunneille. 

Tunnit on tarkoitettu Keravan tanssiopiston oppilaille. Livetunneilla halutaan tarjota lisämahdollisuuksia ja vaihtelua kotona tapahtuvaan treenaamiseen.
Tunnit ovat kestoltaan 30-40 min ja tasoltaan open level.  Ohjeet ja lukujärjestyksen löydät Livetanssitunnit vko 20 

11.05 2020

Tällä viikolla juhlimme vielä kertaalleen 40v. Keravan tanssiopistoa.

 

ALittlePartyNeverKilledNobody

 

Joka päivä muistelemme menneen juhlavuoden tapahtumia ja ensimmäisenä ääneen päästämme rehtorimme Irmelin.