Venla Järvensivu neliö small 2Syksyllä 2017 Keravan tanssiopiston opettajakaarti vahvistuu neljällä uudella opettajalla. Katri Liikola ja Henna Räty on esitelty jo aiemmin.

Venla Järvensivu on valmistunut tanssinopettajaksi Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2013. Sittemmin hän on opettanut eri-ikäisiä tanssijoita 3-vuotiaista ylöspäin Turun Seudun Tanssioppilaitoksessa ja Espoon Tanssiopistossa. Venlan oma tanssitausta on jazzpainotteinen. Myöhemmin se on vahvistunut baletilla ja nykytanssilla. Opettajana Venla kertoo olevansa pitkäjänteinen ja lempeä ja hän pyrkii vaalimaan jokaisen oppilaansa yksilöllisiä vahvuuksia. Lapsia Venla kannustaa mielikuvitusrikkaaseen tanssiin, jossa heidän omat ideansa nousevat esiin.

Venla opettaa lastentanssia, Riemuralli-perhetuntia ja valmentavaa nykytanssia Keravan tanssiopiston Akvaario-tanssisalilla lauantaisin.

suvipalonen 002Suvi Palonen valmistuu alkusyksystä 2017 tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopistosta Outokummusta. Hän on myös käynyt B-Boy & B-Girl Dojon katutanssiopettajakoulutuksen. Suvi tanssii monipuolisesti eri lajeja nykytanssista hiphopiin ja lyrical jazziin sekä voguingista balettiin ja street jazziin. Suvi sekoittaa mielellään tanssissaan eri tyylejä. Hänelle on tärkeää, että oppilas löytää oman tyylinsä ja aidon nautinnon tanssiin.

Suvi opettajaa katutanssitunteja maanantaisin Kurkelan koululla ja keskiviikkoisin Kyrkoby skolassa Sipoossa.

Tervetuloa töihin Keravan tanssiopistoon Venla ja Suvi!