kysymysmerkki oranssiTarvitsetko apua kurssin valinnassa tai ilmoittautumisessa? Me autamme mielellämme! Ota yhteyttä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla toimistoomme numeroon 0400 956 037 (soittoaika ma-pe klo 12–15).

 

Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä. Osa ryhmistä täyttyvät nopeasti. Vapaaksi jääneet paikat avautuvat uusille oppilaille 4.6.2018.

Ilmoittautuminen tehdään KOKO LUKUVUODELLE, eli se on voimassa syys- ja kevätlukukauden. Tutustu koulutussääntöihin ja peruutusehtoihin. Tuntimuutokset ja peruutukset tehdään sähköpostitse toimisto(a)keravantanssiopisto.fi. Keravan tanssiopisto pidättää oikeuden tuntimuutoksiin. Lukujärjestykseen tulevat täydennykset päivitetään verkkosivuillemme.

NÄIN ILMOITTAUDUT UUTENA OPPILAANA LUKUVUODELLE 2018-2019 MA 4.6.2018 klo 09.00 ALKAEN:

uusi OPS pyorea tunnus musta cmyk

  • mene osoitteeseen https://kto.eepos.fi
  • valitse ”Hakeudu oppilaaksi”.
  • valitse "Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2018-2019"
  • Ilmoittaudu kaikille tunneille, joille aiot osallistua tulevana lukuvuonna 2018–2019.
  • Ilmoittauduttuasi saat vahvistuksen sähköpostiisi, että ilmoittautuminen on vastaanotettu.

Lisätietoja Eepos-järjestelmästä löydät täältä: https://kto.eepos.fi/#/info

Ilmoittautuminen tanssin syventäviin opintoihin uutena oppilaana

Kun haluat tulla mukaan tanssin syventäviin opintoihin Keravan tanssiopistoon uutena oppilaana tai yleisen opintolinjan puolelta, ota yhteyttä toimistoon (toimisto(at)keravantanssiopisto.fi).

Tako- ja taikoryhmät harjoittelevat omaa painotusainettaan 2-3 kertaa viikossa ja sen lisäksi täydentävää ainetta ja valinnaisaineita oman kiinnostuksensa mukaisesti.

NÄIN ILMOITTAUDUT LUKUVUODELLE 2018-2019 JATKAVANA OPPILAANA MA 4.6.2018 KLO 9.00 ALKAEN:

uusi OPS pyorea tunnus musta cmyk

  • mene osoitteeseen https://kto.eepos.fi
  • valitse ”Minulla on jo tunnukset”.
  • kirjaudu sisään saamallasi henkilökohtaisilla tunnuksillasi. HUOM! Lukukaudella 2017-2018 opiskelleille oppilaille on lähetetty toukokuun alussa henkilökohtaiset tunnukset sähköpostitse!!! ONHAN SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI AJAN TASALLA???!!! Ilmoita mahdollisesta sähköpostiosoitteen muutoksesta toimistoon välittömästi osoitteeseen: toimisto(a)keravantanssiopisto.fi
  • Ilmoittaudu kaikille tunneille, joille aiot osallistua tulevana lukuvuonna 2018–2019. Huom! Et voi valita ylempää tasoa kuin mitä opettajasi on sinulle ilmoittautumisinfolomakkeessa suositellut.
  • Ilmoittauduttuasi saat vahvistuksen sähköpostiisi että ilmoittautuminen on vastaanotettu.

Lisätietoja Eepos-järjestelmästä löydät täältä: https://kto.eepos.fi/#/info

Mille tunnille ilmoittaudun?

Voit tutustua eri oppiaineisiin tai valita sopivan tunnin lukujärjestyksestä. Keravan tanssiopisto antaa taiteen perusopetusta ja syventävää opetusta tanssissa. Opinnot jakautuvat yleiseen ja laajaan opintolinjaan. Lisätietoja tanssiharrastuksen aloittamisesta saa tanssiopiston toimistolta. Ota ensimmäinen askel ja anna tanssin viedä!

Luethan koulutussääntömme ennen ilmoittautumista. Huomioithan erityisesti, että ilmoittautuminen on sitova ja se on voimassa sekä syys- että kevätlukukaudella. Koulutussäännöissä kerrotaan tarkemmin peruutusehdoista, poissaoloista ja maksuista. Ilmoittautuessasi sinun tulee hyväksyä koulutussääntömme ja sitoudut noudattamaan niitä.

 

1 balettitanssija huppari päällä