Opettajat

Opettajiin saat yhteyden sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lukuvuoden 2018-2019 uudet opettajat aloittavat työssään elokuussa 2018.

(Kuvat on otettu taidemuseo Sinkan julkisivuun maalatun graffititeoksen edessä. MadC:n teos kuuluu Sinkan Rakkaudesta vapauteen -näyttelyyn.)

 

Hannaleena Markkanen kuva Hannaleena Markkanen (HM)

Hannaleena aloitti stepin parissa jo alakouluiässä. Harrastuksesta tuli vähitellen tärkeämpi ja lopulta se johti pysyvään ammatin- valintaan. Opettajana Hannaleena uskoo, että jokainen oppii, kunhan yhdessä löydämme sen oikean reitin asian luokse. Hienoin hetki opettajana on, kun hän näkee innostuksen syttyvän ja tietää, että tuo kipinä kantaa vielä pitkälle eteenpäin. Välittäminen on tärkeä osa Hannaleenan opettajuutta, mutta niin on tavoitteiden asettaminenkin ja tietynlainen vaativuus, eteenpäin johdattaminen.

Irmeli Toiviainen Irmeli Toiviainen, rehtori (IT)

Irmeli on ehtinyt tehdä jo pitkän uran tanssipedagogina ja koreografina kouluttaen mittavan joukon tanssialan ammattilaisia. Opetuksen juuret ovat klassisessa baletissa, jonka lisäksi hän hyödyntää opetuksessaan lajin uusia tuulia. Irmeli haluaa kannustaa jokaista oppilastaan löytämään omat vahvuutensa ja lumoutumaan baletista.

Jaana Nurminen Jaana Nurminen (JN)

Jaana on valmistunut tanssijaksi Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksesta vuonna 2008. Valmistumisen jälkeen hän on työskennellyt tanssijana ja opettanut niin ulkomailla kuin Suomessa. Jaana on kiinnostunut tanssijoiden terveydestä ja hän työskenteleekin myös fysioterapeuttina. Opettajana hän kannustaa oppilaita etsimään ja ylittämään omia rajojaan.

Jaana Reinikka Jaana Reinikka, apulaisrehtori (JR)

Jaana on Keravan tanssiopiston kasvatti, joka on opiskellut balettia Lontoossa ja valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta. Baletinopettaja on hänen toiveammattinsa. Opettajana Jaana on tarkka ja vaativa, mutta myös huumorintajuinen ja kohtaa oppilaansa aina yksilöinä. Oppilailleen hän haluaa siirtää vahvan rakkautensa lajiin.

Katri Liikola Katri Liikola (KL)

Katri on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta v. 2015 pääaineenaan koreografia. Häntä inspiroi se, miten jokaisen oma erityislaatuinen kehollisuus toimii lähtö-kohtana tanssijantyössä, opettamisessa ja koreografian tekemisessä. Positiivinen ja rehellinen oppimisympäristö sekä jokaisen oppilaan kannustaminen ovat Katrille erityisen tärkeitä.

Liisa Pietikäinen rajattu Liisa Pietikäinen (LP)

Liisa on Teatterikorkeakoulusta valmistunut tanssitaiteen maisteri, joka työskentelee freelance-tanssijana. Liisa on toiminut tanssijana mm. Susanna Leinonen Companyssä ja Compagnia Zappalà Danzassa, Italiassa. Tanssinopetuksessa Liisa painottaa leikkiä ja mielikuvituksen käyttöä – tanssi saa olla luovaa ja hauskaa! Isompien oppilaiden kanssa hän keskittyy eläytymiseen, liikelaatuihin sekä tarkkuuteen kehon linjauksessa ja tanssitekniikassa.

Miia Selin Miia Selin (MS)

Miia on vuonna 2013 valmistunut tanssinopettaja (AMK) ja 2017 valmistunut lastentarhanopettajaksi. Hänen sydäntään ovat lähellä erityisesti tanssitaipaleensa alussa olevat pienet tanssijat. Miian tunneilla tanssitaan yhdessä elämyksellisesti tutkien ja oppien. Keskiössä on tanssitaitojen ohella oppilaan kokonaisvaltainen kehitys.

Matti TimonenMatti Timonen (MT)

Tanssinopettajana Matti on kannustava, sopivan vaativa, energinen ja positiivinen. Matin tunnit ovat fyysisiä ja vauhdikkaita. Hän haluaa kehittää jokaista oppijaa yksilönä ja samalla luoda myös ryhmän sisälle hyvää ryhmähenkeä. Matti pitää tärkeänä opettajan ja oppilaan välistä vuorovaikutusta, joten palautteen antaminen ja keskusteleminen puolin ja toisin on tärkeässä osassa.

Päivi Laukkanen smallPäivi Laukkanen (PL)

Päivi on valmistunut tanssinopettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2014. Viimeiset pari vuotta hän on matkustellut Australiassa perehtyen tanssin ja sirkuksen maailmaan myös maapallon toisella puolella. Päivin päälajeja opettajana ovat nykytanssi, lastentanssi ja akrobatia. Hänen tanssituntinsa ovat meneviä, monipuolisia ja mielikuvitusrikkaita.

Riikka Kekalainen Riikka Kekäläinen (RK)

Riikka valmistui tanssinopettajaksi v. 1995 Turun taiteen ja viestinnän oppilaitoksesta. Alun perin hänestä piti tulla kuvanveistäjä, mutta ensimmäinen jazztanssitunti 1980-luvulla muutti kaiken. Riikka on tanssinut useissa nykytanssiteoksissa mm. Zodiakissa. Tanssissa häntä kiehtovat erityisesti lentämisen ja liitämisen kokemukset.

Salla Maaria Mustonen Salla-Maaria Mustonen (SM)

Salla-Maaria aloitti klassisen baletin opiskelun Keravan tanssiopistossa ja valmistui klassisen baletin ja jazztanssin opettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta. Osan opinnoistaan hän suoritti Prahassa. Tanssissa Salla-Maariaa kiinnostavat fyysisyys, vaikuttavuus ja eri lajien yhdistely. Opettajana hän on vauhdikas, vaativa ja kannustava.

Sami Elovaara Sami Elovaara (SE)

Sami on helsinkiläinen b-boy, joka käy aktiivisesti kisoissa ja tanssii KKC-nimisessä tanssiryhmässä. Hän auttaa oppilaita löytämään oman tyylinsä liikkua ja rohkaisee heitä luovaan improvisaatioon. Myös breakin perinteet ja hiphop-kulttuurin historia ovat läsnä Samin tunneilla.

Sari Tuunanen Sari Tuunanen (ST)

Sari on valmistunut tanssinopettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta. Lajeista hänelle rakkain on nykytanssi, ja tanssissa häntä kiehtovat tarkkuus ja heittäytyminen liikkeeseen ja ilmaisuun. Sarin opetuksessa on vaikutteita parityöskentelystä, improvisaatiosta, jazztanssista, capoeirasta ja lyyrisestä hiphopista

Suvi Palonen Suvi Palonen. (SP)

Suvi valmistui alkusyksystä 2017 tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopistosta Outokummusta. Hän on myös käynyt B-Boy & B-Girl Dojon katutanssiopettaja-koulutuksen. Suvi tanssii monipuolisesti eri lajeja nykytanssista hiphopiin ja lyrical jazziin sekä voguingista balettiin ja street jazziin. Hänelle on tärkeää, että oppilas löytää oman tyylinsä ja aidon nautinnon tanssiin.

Taru Reijonen Taru Reijonen (TR)

Taru on valmistunut tanssinopettajaksi (Turun AMK) 2007 ja Tanssitaiteen maisteriksi 2011 (Teatteri korkeakoulu). Taru opettaa jazztanssia ja ohjaa Tendency Kto- ryhmää. Taru haluaa olla mukana kasvattamassa nuorista suuria taiteilijoita ja kannustaa oppilaitaan reippaaseen tekemisen meininkiin. Jazztanssitunneilla Taru pyrkii korostamaan monipuolista kehollista ilmaisua, tanssin iloa, kehontuntemusta, fyysisyyttä ja tanssijan oman sisäisen palon löytymistä.

Venla Jarvensivu Venla Järvensivu (VJ)

Venla on valmistunut tanssinopettajaksi Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2013. Venlan oma tanssitausta on jazzpainotteinen. Myöhemmin se on vahvistunut baletilla ja nykytanssilla. Opettajana Venla on pitkäjänteinen ja lempeä ja pyrkii vaalimaan jokaisen oppilaan yksilöllisiä vahvuuksia. Lapsia hän kannustaa mielikuvitusrikkaaseen tanssiin.

Viivi Virtanen Viivi Virtanen (VV)

Viivi aloitti tanssiopintonsa Keravan tanssiopistossa ja valmistui tanssijaksi Tampereen konservatoriosta v. 2005 ja kasvatustieteen maisteriksi Tampereen yliopistosta v. 2009. Opettajana Viivi haluaa luoda kannustavan ilmapiirin, jossa kokeilemiselle, epäonnistumiselle ja itsensä kehittämiselle on tilaa.